Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki klubovi se suocavaju sa velikim krizama.Najbolji prijmjer je Zeljeznicar prosle godine kada je Kostic vodio ekipu.
Zeljeznicar u krizi od 2002'
😂😂😂😂
Isto moj haver kad vozi, svi mu krivi, svima hebe mater, a polozio preko veze ne zna uci u kruzni....
😅😅
Svakom dodje kraj
Sve sami doktori i inzinjeri za fudbal. I tako uvijek..
Vidi Messija molim te. U pola lošiji kadar igrača trenutno ima Barça nego Real, i opet vidi čovjeka šta radi, kako igra i kako zabija golove. Dobar si ti jarane, ali ko te god poredi s Messijem je totalni idiot.
Ronaldoje dobar za 3 utakmice mjesecno...
Lažna priča kao i 100 drugih koje se vode kako se Messiju ne sviđa ovaj ne sviđa onaj
Svako ima pravo na lošu formu, pa i Ronaldo. Najveći krivac za nešto lošije rezultate je upravo Zidan koji forsira Benzemu koji ne zna ni šta ni gdje igra i tako praktično s igračem manje ulaze u svaku utakmicu.
Zbog ovakvih stvari ja njega i ne gotovim. Imam poštovanje prema njegovoj karijeri i svemu što je uradio, ogromna je stvar doći iz malog mjesta i postati svjetska zvijezda. Ali, ne gotovim ga. Messi je za njega babo. Čovjek živi mirnim životom, kao prosječni građanin, uvijek s svojom porodicom, ne istiće se, ne glumi mangupa, kao da najveći ikad. E to je ono što krasi samo mali broj igrača.
A za ove Ronaldove igre nemam riječi. On već nekoliko sezona nije napravio uspješnog driblinga, a evo izgubio je osjećaj i za gol.
nije*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
leooo gdjeee si nauci madrizane da se vole
Izbori se nekad sam za loptu predriblaj par igraca i daj gol , a ne na petercu cekat odbijance.
Henry i Messi su najveci ikada, manite se ovog glumca
Njemu bi Mamic jbo majku...
Slabo covjek spava, cetvoro djece u kuci od kojih troje proplace svu noc :)
Kad se Messi ovako ponašao? Bravo! NIKADA.