Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Predsjednik Josep Maria Bartomeu će danas predložiti budžet od 897 miliona eura, od čega 588 miliona završava na bankovnim računima igrača katalonskog tima. To je znatno više od preporučenog maksimuma od 70 posto." E golema vam matematika, 588/897*100 je oko 66%.
Na grafikonu se vidi da je budžet kluba 707 miliona eura, a da na plate ide 588 miliona eura. Ništa čudno za naše klix copy-pastere.
zad ćete tek da zakukate kad vam španci preuzmu kontrolu
To je sića koliko se Bakir nakrao...
Ma daj im jos vece plate, stoka prokleta.
A genijalac šta misliš ko i kako im namakne toliki budžet?? Trava na stadionu ili prodaja košpica i žvakačih guma... Ne već upravo oni kojima treba da daju tolike plate. Da je sve otišlo u astronomske visine taćno je , ali da klubovi na imenima kao što su Messi , Iniesta , Ronaldo , Bale itd. i zarade te svote to je kao nebitno. I treba da uzmu veliki dio tog kolača.
Nije to nista toliko je SDA donacija pokro