Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Jug ovo sve podržava.... Stvar filozofije vjerovatno...
sta ce jug druže? sta moze promjeniti na bolje? koga da otjera?koga da dovede?jug i treba da njih podrzi zato je jug i tu..
Jug je najgori u svemu ovom, skinite im dresove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haracicu jel legla plata?
Nije, kao ni obecane premije nakon pobjede derbiju!
Ova dvojica(Krpić/Haračić) ni u pripremnim utakmicama nisu znali dati gol.Kad su zaigrala djeca(Babaluk,Fočo) i bilo je golova.Znači Akrapoviću pusti djecu da igraju, pa i ako izgube dobiće na iskustvu.A mrcina koji onakvu priliku propusti ne bi više trebao ni prići stadionu na Grbavici a kamo li da zaigra za Želju.
ostalo je samo ime !
Podrška Zelji od navijača Zrinjskog...ljudi dajte im podrsku nemojte ih vrijedati da se klub izvuces iz ove situacije i da se vrate na stari kolosijek....PODRSKA ZELJI za razliku od licemjera iz Sarajeva
kako necete izgubiti i propasti,ekipa se slaze godinama a kod vas svaka godina propuha,dovode se propalice koje uzmu pare i odu a bilo kakav talent se odmah prodaje
Pa ovaj klocina Haračič samo da je pustio da se lopta odbije od njega bio bi go...nije trebo ni šutati jer je golman već bio na zemlji a niko blizu njega ..ja bih njega pješke u Sa poslao a kad dođe dao bih mu nogu iz kluba...jad i bjeda od nekadašnjeg velikana ...
Neigranjem Hiroša samo si na dobitku. Realno frajer nije ništa pokazao od kako je došao u klub.
Bošnjo je uspio uništiti svaki fudbalski brend (Željo,Sloboda,Sarajevo,Čelik), a sve zarad sitnog šićara .Talite se halapljivci , valjda se najedete , kada se klubovi ugase ?
Ova Željo ce kao Čelik i Sloboda završit, tužno ali neminovno.
Druga liga se smiješi u štrumfogradu
Dobri filozofi 12/12
Bruno sustina svega jeste da smo kao ekipa taraba. Jedina jos nada jeste taj Bismark. Inace ide nam sudbina Celika. A za onog manekena direktora bolje da ne pisem.
Ne daj se Željo ?
Nece samo
Jbg Akrapoviću, nisi ni počeo kako treba a već si 3 popušio od 5, da bar igre imamo pa ni po jada, ni Zvijezdi pritisak ne možemo napraviti. Osim što smo ograničili protivnike na manje šansi nikakav pomak sa tobom!
kad ćete shvatiti da nije do trenera? jel treba da se izmijenja njih 200 da shvatite? JEDINI PROFESIONALAC KOJEGA NIJE STRAH NA TERENU I KOJI ZNA KAKO SA LOPTOM TAKO U BEZ NJE JE SULEJMAN KRPIĆ, ali ne može čovjek ništa kad igra sa klocevima poput Haračića i 80 posto ostalih igrača
12/12 nije zapamćeno u 103- godine istorije. Od KSHS pa evo do u KPJ opravdano zabranjenog Zrinjskog