Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na 36 utakmica svjetskog ragbi prvenstva 2007. prodano je 2,7 miliona ulaznica........
Uvijek mora biti slobodnih mjesta radi sigurnosti. Bas ste glupani!
dostupačne ??? wtf ?? inace pismenost ii to !!!
Na utakmici između Grčke i Južnoafričke Republike bilo je 10.000 praznih mjesta. Kada je ta utakmica bila? Jesam li ja star i malo zaboravan, pa je do mene ili je do novinara?
\'\'Na utakmici izmedju Grcke i Juznoafricke Republike bilo je 10.000 praznih mjesta.\'\' Pa ove dvije selekcije uopce ne igraju medjusobno na ovom SP. Juznoafricka Republika je u grupi A, a Grcka u grupi B. Da niste mozda mislili na utakmicu izmedju Meksika i Juznoafricke Republike? Ili Grcke i Juzne Koreje?
A sto JAR razvali Grke !
ma nisu nikad ni rasprodane nego ih stid da kazu, garant
ako mozete da me obavjestite koji je rezultat bio na utakmici grcka-j.a.r
aj idi pametuj negdje gdje ces imati neke koristi od toga. il barem smisli nesto svojim mozgom
Navijači su oblik života po inteligenciji između ameba i glavonošaca
Na utakmici između Grčke i Južnoafričke Republike bilo je 10.000 praznih mjesta.
Po ko zna koji put cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE
\"Na utakmici između Grčke i Južnoafričke Republike bilo je 10.000 praznih mjesta.\" hahahaha, pa nisu ni u istog grupi
Ovo ko hadison,i kada su karte za dzabane jedva dvi milje huligana...
Hmmm. između grčke i južnoafričke republike bilo je 10.000 praznih mjesta. Zanimljivo... Kad je ta utakmica igrana uopšte. Pratite li vi ovo prvenstvo ili bubate cifre.