Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ova nasa drzava retardirana u pm
Retardirano je staviti like na ovakav komentar!
@ Agron To ti uzivas neke vrhunske privilegije pa nemas dodira sa stvarsnoscu?
Bice vise raje u Zenici negu dole u onim vukojebinama...ja cu prvi otic da se radujem potopu nacista :)
samo nemoj da kukas kad nacisti proglase republiku Herceg Bosnu
PA STA OVI VISE HOCE NA STADIONIM ZLATNE STOLICE SA ZLATNIM NASLONJACIMA I ZLATNE SVLACIONICE MOZDA. DAVNO SU OVI U UEFI I FIFI ZABORAVILI STA JE PRAVI FUDBAL NOVAC IM JE ISPRAO MOZAK.
Ovo za Bilino Polje je suplja, ako moze igrati jedan Ronaldo sa Portugalom i jedna Spanija nevidim razlog da se nemoze igrati grupna faza.
niđe veze, sto barem ne procitaju pravilnik UEFE o stadionima prije nego sto uzmu pisati o tome. Tamo vrlo jasno pise da ako stadion kluba ne zadovoljava uslove onda taj klub mora prijaviti neki drugi koji ih, logicno, zadovoljava. Ukoliko se udje u grupnu fazu NEĆE se igrati van BiH iako nema stadiona koji ima uslove za taj nivo igre, već će se igrati na stadionu koji je najblizi tim standardima a koji je na teritoriji fudbalskog saveza iz kojeg klub dolazi! Eto tako je po pravilniku UEFE.
Glupost, Bilino polje 100% ispunjava uslove za grupnu fazu EL i LP!
Nemojte se toliko uzbudjivati nije bitno gdje se igra da je proci a nebitno gdje igrali to donosi lovu bolje ikako igrati nego nikako
Veliki je ovo udarac za skutorski ponos.
ispast ce da je reprezentacija ispod nasih klubova po vama serete ko foke
nece proci,tako da ne moraju da se brinu...
Ako je tako, dabogda niko od nas ne doživio da se mi plasiramo u grupnu fazu. Da u drugoj državi igramo utakmice i predstavljamo svoju naciju, k'o da smo beskućnici neki?! Ovim načelnicima što lažno obećaju neke stvari (čitaj: stadione i dodatne tribine), ovo treba da bude opomena da se više ovako ne može. Uostalom, niste napisali kriterije koje treba ispunjavati. Ako je do stolica, daj da svako od nas izlije po jednu i pozlati je za evropske zlatne gu.zice. Ovaj fudbal postao luksuz teški. Jbg nisu sve države spale na to , pa da nam klubove drže šeici i tajkuni što će sponzorirati svaki prohtjev.
Autor ovoga teksta nije ništa objasnio zašto ne mogu bh.klubovi igrati na svojim stadionima. Samo ekskluzivno doznaje... Pa papak jedan koji su uslovi, šta ne odgovara UEFA-i ...
Pa da je navodio razloge, jos uvijek bi citao ovaj text, a komentar bi ti bio "sta nas boli briga za cesmom u wc, nek se nadlezni o tome brinu" :)