Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li RTV vogosca prenosit? ja samo imam taj kanal.
rezultat iz open.
http://livefootball.ws/ ovo je sajt na kojem ce biti prenos utakmice a da bi je gledali morate instalirati http://www.sopcast.org/ SOPCAST PlAYER na predhodnom linku i mozete uzivati u vrhnskom kvalitetu (HD)slike ali pod uslovom da vam je brzina interneta veca od 2 mb/s!!!! MES QUE UN CLUB!!!!!!!!!
ye83 mi se i za barsu i za real tako da nisam ni procito ovaj clanak vec sam samo doso da se poppisham, pardon potpishem ovdje
67-mi MINUT,PUJOL I PIKE ISTOVREMENO STARTUJU NA NAPUDERISANOG OBRIJANONOGCA LOME MU OBJE NOGE I SALJU GA U FUDBALSKU PENZIJU.SMRT regal MADRIDU,MURINJU I NJEGOVIM NAVIJACIMA DJAVOLOVIM IDOLOPOKLONICIMA!!!
jeli ovo preveden text sa goal.koma
Nike dmk vec dmx...jao pogrijesio sam, sta cu sad?! Bitno je da je Real vodio pa izgubio, kao sto ce i sutra. A to sto ne pamtim te detalje je jer nisam cool kao ti da sjedim po vas dan i ispijam kafe po mahalskim kladionica. Valja mi koji ispit dati i koju paru zaraditi.
Hahahahaha Sergio Ramos postig\'o 1.-vi gol ? Mozda da navijas za taj klub malo duze znao bi da ga je dao Higuain i ne bi se ofir\'o tu ;)
..@Dzeko dijam. ti si stvarno jedna vrhunska papcina..
Abidal je Francuz srpskog proijekla...
...a sta je Abidal?
Real < 3 Nezz zasto mi ne prikazuje ostatak komentara, izbaci recenicu koja ne odgovara ostavi dio, to neki novi nacin cenzure? Samo da hoće biti dobra tekma , da se opustim od svega :D tinyurl.com/62jccb3
Real
@dzeko dijama... konju ima jedan, ali vrijedniji od svih Realovih zajedno!!!
nema ronaldinja da otreseramosa ko slinu ali ima mesija ,babo fudbala............
oba tima daju gol