Berlusconi ne odustaje
0
"Ako osvojimo scudetto, kupujem Ronalda"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ SILVIO JE LUD
cccc 100 milion ako nema milan ima ITALIJA HA JA :D
Može ga kupiti al\' jedino na PES-u.
Drug, sto mislis da ga sa 100 miliona moze dovesti, koliko se sjecam u Ronaldovom ugovoru ima klauzula po kojoj mu je otkupna cijena 1 miliarda eura ;) i nema logike prodavati oazu para, Real ima oko 100 miliona svake godine od Ronaldovih dresova a kamoli sta drugo, covjek puni stadione i na kraju zabije 40 golova po sezoni :)
Otkupna klauza za Ronalda je 1 Milijarda tako da ce morati cekati jos 5 sezona do isteka ugovora , pod uslovom da Ronaldo ne porduzi.
Zvuci nemoguce, ali nikad se ne zna sa ovim budalasem.. 100 miliona je za njega sitnica, a Berlusconi kad nesto zaista hoce, onda to i ostvari.. Vidjet cemo :)