Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo da je ne kiksati sad u revansu a necemo aBd, za dalje se nema sta pricati. Bajram serif mubarek olsun
Allahrazosum brate! Samo polako, korak po korak. Izdrzati protiv Ferencvarosa, kesirati lovu za naredno kolo, dobiti koji bod vise =))) pa cemo nakon toga napuniti Kosevo protiv BVB ili West Ham Uniteda.
mogli ste napisat sve moguce protivnike debili klixovski, nesposobni,,,,, evo ih svi moguci njih 6 1 Atromitos FC (GRE) 2 Apollon Limassol FC (CYP)/FK Trakai (LTU) 3 FC Slovan Liberec (CZE) 4 West Ham United FC (ENG)/Birkirkara FC (MLT) 5 R. Standard de Liège (BEL) 6 Borussia Dortmund (GER)
Čuj..ako izbaci Mađare?? aBd BVB:))
Bolje je pobijediti minimalno na strani..nego izgubiti 2 razlike kod kuce ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=GRE-DNfEh-E
https://www.youtube.com/watch?v=GRE-DNfEh-E
https://www.youtube.com/watch?v=GRE-DNfEh-E
Uh, nešto mislim da je onda bolje ne proći u sljedeće kolo bojeći se za onog što bi nas moglo snaći u "sukobu" sa njemačkim ili engleskim timom... Šala mala! U svakom slučaju - Forza, Željo!
bravo klix,kad je papa dolazio u BIH nije se moglo uci na klix od njeg, a o Bajramu sasvim malo,sramota!!!
MA JEBAT GA PRODJEMO LI MADARE A HOCEMO ABD DAJ WEST HAM ILI BVB DA VIDE IGRACI MALO STA JE PRAVI FUDBAL A I DA VIDE SVABE KAKVIH 2.000 SPRZOTINA ZIVI U MALOJ BOSNI HAHAHAH A WEST HAM....NEK SE M. ZARATE USERE NA KOSEVU :) ( TV PRAVA MILION al EURA)
BVB HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA DAJ SVABEEEEEEEEEEEEE
ohani mallo, to smo i mi govorili pa poduvali sedmicu. ipak vam sretno koga god izvucete
kad igras sa BvB nije bitan rezultat to moras svatiti... bitno je 40.000 na Kosevu...bitno je Reus od 40mil..bitno je otici u Njemacku...bitno je sto ces zaraditi 2-3mil od te dvije tekme...bitno je sto cijeli svijet cuje kad igras sa takvom ekipom za tebe...svasta je bitno a 4-5-7-9 komada jbg to ti ne gine..primi i Brazil od Svaba pa jbg VOLIM TE ŽELJO!!!!
Nesto mi poznato to Borusia ...gdje li sam to cuooooooo
OVA JE IZ DORTMUNDA ;)
bajram barčula...bajram bajram čola....imal jos kave verzije bajramske cestitke. Nema koju verziju od jutros nisam dobio
Dajte Dortmund da se igramo, igramoooooooooooo... Oooooo igramooooooooo!
Narode pozdrav svima i bajram barčula, ostalima koji ne slave želim dobro jutro. Poslije naporne vožnje i lunice u budapest, odoh na spavanjac. Ako prođemo mađare , jer ipak ima još jedna tekma, volio bih West Ham