Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodali dva talenta u 2.portugalsku ligu
od ove akademije koristi ima samo Tan
Nije dovoljno imati akademiju. Bolje transfere radi Radnik od Sarajeva i Zelje zajedno.
evo sad procitah na stranici uefe zbog tolikih talenata dali akademiji vip pozivnicu u omladinsku ligu prvaka a ovi sto nisu talenti moraju preko atletiko madrid proci u istu ligu
Kad mladi igrači budu prelazili u top klubove i donosili velike pare FK Sarajevo umjesto dosadasnje siće se moze govoriti o uspjesnoj akademiji.
hahahhahhah prodali najveca tri talenta za 700k e i odma se stvara lazna slika.Akademija nema svrhe sve dok fks ne promjeni politiku i pocne davat djeci vise minuta u prvom timu.
Procitas ovaj clanak, rekao bi covjek sve med i mlijeko
Sarajevo, Horde, Bog i Carsija ! Neka zivi Bosna nasa drzava!