Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom projektu treba biti vise ucesnika i drago mi je da je i klub spreman pruziti podrsku u realizaciji,ne moze Opcina sama ulagati u stadion.
Interes ove Općine jeste razvoj sporta, a posebno je bitan stav navijača koji iz ljubavi podržavaju klub. Svi smo svjesni da možemo sa postojećem infrastrukturom dostići samo treću kategoriju. Do sada je bas uradjeno mnogo, a predstoji još veliki dio do našeg cilja. Stadion Koševo treba biti nacionalni ponos i on nije samo obaveza Općine Centar, već se tu moraju uključiti i drugi nivoi vlasti kao i Nogometni savez BiH.
Samo zajedničkim snagama se može srediti i urediti stadion kakav i treba da ima naš grad.Općina je obećala da će uložiti maksimum da stadion Koševo bude opremljen i sređen za igranje najvažnijih utakmica i polako ali sigurno se to obećanje ispunjava.
Ja sam i dalje mišljenja da FKS treba izgraditi svoj stadion, a JU Centar za sport i rekreaciju nek' i dalje "upravlja" sa Koševom!
Nikada do sada se niko nije trudio ovoliko za modernizaciju stadiona, opcina je mnogo ulozila i sigurno nece na time satati, ali podrska i drugih ne smije izostajati, a posebno se u sve mora ukljuciti uprava kluba.
Samo udruzenim snagama mozemo doci do modernizacije Koseva!Projekat koji je od vaznosti za cijeli grad,a ne samo jedne lokalne zajednice!
Projekat od velike vaznosti za ovaj grad,i drago mi je da se ukljucuju i druge instiucije!Kosevo ce sijati punim sjajem💪💪💪
Lepi bre plakate"izgradimo Koševo zajedno" sad ce izbori 😂😂😂
Ne znam zašto mi dajete negativne komentare kad je to slogan bio na prošlim izborima i jos isti stoji.
Nadam se da ce ova saradnja potaknuti i ostale da ucestvuju u obnovi,svima je u interesu moderan stadion koji ce zadovoljavati sve uslove.
Bilo bi odlicno da se sira drustvena zajednica posveti modernizaciji stadiona i ucestvuje u finansiranju,bilo je i krajnje vrijeme da se klub pridruzi opcini koja je jedina napravila konkretne korake.
Samo udruzenim snagama cemo rijesiti pitanje stadiona,tako da je neophodno da se svi aktivno ukljuce u ovaj proces i daju svoj doprinos.
Modernizacija Koseva se moze ostvariti zajednickim sredstvima,svi bi podjednako trebali ucestvovati kako bi grad dobio zasluzeni stadion.
Ovakvi sastanci su i produktivni kao sto vidim.Cak se i Klub sada ponudio da ucestvuje u modernizaciji do prije neki dan nisu zeljeli da cuju za takvo sto.Naravno da se moramo svi uhvatiti i okupiti oko istog problema da bismo postigli i zajednicki-isti cilj
Buducnost Koseva moze da bude odlicna i svijetla samo je pitanje nase volje i zelje da nesto pokrenemo sa mrtve tacke.
Za ovaj stadion Kosevo se moze mnogo toga uraditi i treba naravno da se uradi ali udruzeno i zajednickim naporima i snagom.Ako smo skupa to su maleni koraci i vjerujem da ce se iznaci i nacin.
Lijepo bi bilo kada bi se svi izjasnili da li zele u koliko zele novca da uloze u stadion i modernizaciju stadiona pa ako je to neka lijepa cifra da se on do temelja srusi i na novo pravi.Krpljenje i pokusaji da se sve to odrzi na nogama,tesko ako smo sami u tome.