Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska uvijek bila ubica talenata
Igraju kad propadnu ko zetoni da namaknu laku lovu
Zino mu otac za parama, što bi ga moglo i koštat karijere. Kad je jedan kapiten Barcelone u15 mogao doći u Dinamo, on se našao pravit pametan.
Tako je to kad sa seljakom pokušaš džentlmenski ... !!!
E jesi naso klub u koji ces ici turci bi i messia upropastili....
Volim te mama, ali ne kao Dinama.
Pametna odluka. tamo ces igrat
Turska je sila
Jest ugrabio sreću
Možda su se Barca,Borussia i Real povukli zbok te petljane u vezi ugovora,a turkadiji očigledno to ne smeta........
Vrlo pametno svi koji su danas u velikim klubovima iz ovog regiona nisu poceli u tim klubovima nego u mnogo manjim i u nekim slucajevima nepoznatim,a oni koji su otisli kao mladi u velike renomirane timove tamu su propali, da ne nabrajam Tosic,Ljajic,Hodzic pa onaj mali sto je otisao u Liverpool iz zvezde sada ga nigdje nema,zaboravio sam mu ime
ma ja eto BVB ga trazio a on odabrao propalu tursku gdje ljudi ni neznaju sta je fudbal :D dajte molim vas, recite istinu - nijedan klub iz neke ozbiljne zemlje ga nije trazio pa je zato presao u Tursku. Dortmund je ponajbolja ekipa u europi kad se prica o razvoju mladih igraca, on da je imao ponudu Dortmunda pjeske bi isao tamo...a sto se tice razvoj mladih igraca Dinamo ( iako ih nevolim)je drugi svijet za sve te propale turske klubove, bolje bi mu bilo da je ostao u zagrebu
hahahahahahahhaa pa znalo se to.... jedino ko ga je i htio je taj Bešiktaš. Nula od čovjeka, nula od igrača. Da je iole pametan ostao bi u Dinamu i pokušao neki transfer u ligu peticu za koju sezonu. Ovako će završiti ko i ostali naši igrači u turskoj. Kvalitet imaju, ali mentalitet ih jebe. Zato i ostanu uvijek u toj Turskoj. Sretno stari.
Ma niko ga nije smjeo jos uzeti radi sudske parnice
@serator To je stvar povjerenja i odgoja!Vani je to normalno i nikome ne pada na pamet da to zloupotrebi!Lako ce dinamo dokazat da je to napravio u dobroj vjeri!
Samo napred
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
I on trebao u Barcelonu ili Real? Kad citam nase novine pola igrace iz ove nase saban lige pregovara sa Barcelonom a nikad niko nije prisao ni na kilometar. Besiktas? Odlican izbor, bolji nikad nece imati, neka pjeva od srece.
jes vala .... po evrope se kao interesovalo za njega od reala do .... pa to ti rade naši novinari.... Nikad se niko za njega nije ni zanimao. Propao igrač. Čim je ono Dinamu uradio... Ja da sam stroReal ga nikad ne bih doveo.