Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo! vi ste pravi navijaci, zasigurno se klub ponosi vama! svaka cast! napasti roditelje navijaca tztztzt! ma face ste prave nema sta, jbm vam mater onu maloumnu u pakas! ovo upucujem svim "navijacima" sto misle da je navijanje otici na tekmu i tamo napravit neki vandalski cin.
Nove kazne slijede. Ionako navijači ne mogu da idu na utakmice Feyenorda. Pričalo se da će da im možda skinu zabranu, ovako nema šanse.
Kaže jednom jedna mama nakon incidenta za sina u srednjoj školi: "nije to moj Džemal, on se kod kuće još uvijek igra autića".
@okocha Hahahah ma ja, kod kuce se igra sa malim auticima i rastavlja ih, a kad ode na utakmicu tamo rastavlja prave aute i autobuse xD
Kad pogledas naslov, rekao bi covjek sramota. Pa gdje ce na roditelje. Al kakvih sve roditelja ima. Bagra ziva. Tako da ovakve vijesti ne treba uzimati zdravo za gotovo.
A eto mi smo kao fini i kod nas ih niko nebi napao.