Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo, dao si dva gola Vitezu. Podsjecas me malo na El Tigrea ove godine.
Momak zacepi i treniraj!Smanji dozivljaj,ne bi izdrzao poluvrijeme u njemackoj cvajti!Udji u Salihamidzicev profil i vidi kako se radi!Rad,rad,i samo rad!S obzirom da sam igrao prije rata,a malo i poslije,znam da ovo nije ni na nivou cetvrte "republicke lige"!Ne dizi se!
Bit ce bolje sa Musemicem. Napred Bordo-bijeli.
Zahvali se Musemicu on te vrlo dobro poznaje pa ti je i nasao poziciju s igrom koja odgovara takvom klocu
Upravu si, imao je dosta srece, umjesto da je primi i krene prema golu sto prije da je osuta on se vraca nazad , sad to sto je usla i sto je nasao golmana na krivoj nozi mozda je i do osjecaja ali sumnjam ni Ronaldo nema onaj osjecaj za gol tako da slazem se cista sreca prvi gol
Viteza i Čelika pobjedili i to sve što su napravili, a ta dva kluba ispadaju 101%
joj proradio. dao djeci iz viteza dva gola i sada se vratio. nemoj molim te da pričaš. proradi protiv želje,zrinjskog,širokog
@Rusty ma ovaj nazovi centarfor ne zna loptu glavom udariti. bolje gađati stativu bar će se odbiti u gol više puta nego što ovaj uspije pogoditi one silne kvadrate koliko zauzima gol.
Koja izjava hahahaha
@exterminator Nadam se da se necu zaustaviti...