Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmet moze u CAPAJBO samo da Vas sve popiša i da se vrati u drzavu TZ!!
Ako dođu Karic iz Celika i Zec iz Travnika onda Mersudina treba pustiti. Nemam nista protiv momka i da ode u Zelju ili Sarajevo ako ce tamo biti sretan i zadovoljan ali Slobodi ovakav vise ne treba.Jesenas je bio extra a onda strasan pad forme
Eee tugo moja dokle su nas doveli (i jedne i druge) da smo rezervna opcija prosječnom igraču na zalasku karijere koji bi radije u neki klubić koji u svojoj stoljetnoj istoriji nije uspio podići nijedan trofej. ŽALOSNO, moraju poraditi na podizanju rejtinga, bar u državi ako ništa.
@Komentar iz mase Jao kako ste dosadni (i jedni i drugi) sa tim trofejima i titulama, kao to vam daje neku prednost na terenu ili sta? Citava liga je u qurcu, trece predkolo najveci uspjeh a vi uporno glumite neke gigante, divove
Haj eto vidjet cemo vas u prvom pretkolu , drago mi je sto niste nista uzeli ove sezone jer ste se supci proglasili se osvajacima i kupa i lige 10 kola pred kraj, ovo vam je mozda najbolja sezona al to vam je to. kadDalje Sloboda ne moze, reci Azmiru da nas obavjesti kad ce biti sljedeca stimacina da uzemo i mi ostali sta para.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)