Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka vam je sretno, Anele i Niso ♥️
Allah im sve najljepse podario Amin
Zatucan je svako ko vjeruje u bajke. Bajke su za malu djecu, a zatucani nisu ni na nivou djeteta od tri godine. 21 vijek i još se lože na vjere, nije ni čudo što im torabi prodaje vodu, onaj ione u "piramidama". Kad vidite vidovitog milana jasno je koliko je ovdje narod zatucan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo lijepo i ime lijepo
Selam lijepoj porodici. Želim vam od srca sve naj i dosta hairli, sretne i zdrave djece i da uživate i na ovom i na onom svijetu a i mi s Anelom u reprezentaciji.
Svaka čast, nađeš ono što ti fali u ovome svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek crkne svaki konvertit
Louis Vuitton, Dior, Balenciaga, Chanel ... su takođe vjere koje ona obožava. Mojne mi sranja, sutra kad se razvedu, preće ona na sledeću valutu.
Sve najljepše Nisa i Anele, dokaz da je ljubav pobijedila :)
Pravi ambasador dobra i ispravnoga puta, aferim za mladi bračni par... nego kad li cemo mi muslimani od rodenja da se vratimo islamu jer ocito da smo podaleko skrenuli s toga puta... Nazalost
u trenerci u džamiju?
u čemu vidiš problem?
Promenila veru za veceru.
Kod Boga smo svi isti.Tako nas ucili.
ne, nismo isti
Apsolutno, samo dobar ili los se gleda, a sada, koju god vjeru pitas njihovi su sljedbenici odabrani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj sta rade ovi a gola na instagramu na scakoj slici
Najgore je kad čovjek dozvoli svima da udju u svoj privatan život
Koliko bolesnih ljudi i komentara. Sigurno je nije niko puškom natjerao. Oženio je dok je bila kršćanka znači da mu nije bilo presudno. Ako je djevojka odlučila da promijeni vjeru (što je PRIVATNA STVAR) vi se ne trebate za nju sekirati jer se ni ona ne sekira za vas. Bolesnici!
najbolji komentar koji pročitah
Dobrodošla sestro 🤗🧕
Bravo zmaju nas! Neka vam je sretno i hairli.
Mogo se on malo ljepse obuci, nije kreno na trening!
Allah je nagradio
niti smo mi sirmasniji,niti ste vi bogatiji za jedenu ovakvu! Njima neka je sretno i bericetno! ALi msm da nema gore stvarii nego kad neko proda svoju vjeru i obicaje.Ma kakvi oni bilI!!
Najjači komentar do sada