Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suigrac iz tima pozitivan na virus, informisite se pa pisite... momak je pokazao patriotizam sto je izabrao BIH
@MOSTAR BIH jedi gofna , POSTOJI TELEFON I INTERNET PA SE JAVIS , nije 18 stoljece da je poslao poruku po kuriru na konju
Ne treba momka odmah osudivat. Vjerovatno ima dobar opravdan razlog visu silu sto se nije javio. Sigurno je vise upravu nego ovi iz NSBIH
Ima pravi razlog a ovi odmah žure da blate momka
sta god da je razlog nevjerovatno je i nedopustivo da nije javio nista, pa nije srednji vijek
Za imalo bolji ugovor sa poznatijim klubovima potrebno je da igras za reprezentaciju neke drzave Anel se patriotski odlucio za BIH sto je veoma pohvalno pa stoga mora i postovati njena pravila ,ne treba momka odmah na prvu osudjivati . Nasim u Savezu kao da je stalo da ga se rjese pa odmah pozurili da objave.U savezu pod hitno izvrsiti radikalne rezove dovesti ljude iz sporta a ne iz ugostiteljstva.
Savez napolje
Bitno je popljuvati covjeka!
Kakvi su ovo jebeni idioti. Pa nemoj da vam nikako frajer ne dodje
Ovaj NS je smijurija sa onim klocem Begicem na celu istog. Vece je zlo u savezu nego iz perioda Muniba Usanovica i ostalih.
Zvali ga Svedjani da igra za njih momak se odlučio vidi da od BIH nema ništa .
NS jesu li to oni debili sto navijace u Zenici nazvase huliganima i sta jos ne?
Treba dići ruke od dijasporaša i nikog ne moliti ni jedne sekunde. Nek igraju igrači iz naše lige, makar se međusobno dobro poznaju i razumiju.
Nek je vama reprezantacija svetinja, lopuze oronule.
Ipak smo mi furda, realno, bez obzira na sve
Patriote iz N/FS , pa vi ste grobari fudbala, kriminalci i neznalice
Nikad kraja ovim repkama
jos izaberes nas jos te nasi kanale ccc
Bezobrazno da se ne javi. Ne valja ti to momče. Za BiH se treba igrati i srcem i dušom.