Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da smo barem jednog nevinog covjeka izveli iz ratista pa da uziva u nasim Bosanskim blagodatima. Dobro nam dosao bruda i sve najbolje u FKS karijeri ti zelimo
Ma njemu je drago da nije u Siriji, lako ce on za utakmice.
klixovci moji dragi, gramatika vam nije jaca strana: ''Sarah Stephens je s vremenom sve ljepša''- ispravno bi bilo ''vremenom'' bez slova 's', znaci boli me glava od ovih naslova.
Pratio utakmicu na rezultati.com
jel ovaj iz Sirije ili sa Dobrinje, gledaj mu čala na glavi svaki put, to se spusti malo kralju ili skine s glave :D
A ti si neki modni mačak? Odavno gluplji komentar ne pročitah... lol
prije će bit da si i ti jedan od onih papaka koji ne konta da se čale ne stavljaju NA glavu, nema frke imam puno prijatelja sa istim poremećajem :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ونقلت صحيفة نيويورك تايمز مسؤول أمريكي رفيع قوله إن أوباما يبحث توجيه ضربات جوية للقضاء على تقدم المسلحين الإسلاميين المتشددين في العراق وتقديم مساعدات إنسانية للآلاف من أبناء الأقليات الدينية المهجرة في شمال البلاد. Za one koji ne razumiju Arapski. Ja sam Ahmad Qaram Haytare iz Emirata. Htio sam čestitati ekipi Sarajeva na velikoj pobjedi u Atini i na dovođenju ponajboljeg sirijskog igrača. Selam iz Abu Dhabija.
كما دعا البابا فرانسيس إلى فعل šteta što u tako velikom gradu ima samo jedna kvalitetna ekipa. Selam
Vidim i tebi slab arapski. Ni blizu ne piše to...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)