Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svi da ostanu samo Mancini konjina da ide.
@CHICKEN cuj prepo se ,haj ne pametuj..nijedan igrac nece reci \"eto volio bih da odu,smetaju nam \"
Ofiran je :S
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte,ne kosta vas nista.
Dzeko svaka cast. Sve sto si uradio, uradio si sam i sve cestitke. Pgotovu zbog svih ovih sto te sada kao slave i hvale se tobom, a zvali su te \"kloc\" i mrzili iznad duse. Ostani u cityju, i nemoj molim te u Juventus, jer to je moj predragi klub od djetinjstva i ne bi mogao izdrzati da sad ova seljadija koja te odjednom voli, nosi dresove Juventusa, kao sto su odjednom postajali \"strastveni\" navijaci Wolfsburga ili Citija. zivio Dzeko, dole seljadija!
pa jarane vama vijesti stare citava 24 sata pokrenite se malo
Dzekin gol je bio kljucan za titulu.Sa tim golom vjerujem da je dao jasan signal koliko vrijedi i da su celnici City-ja shvatili kakav dijamant zaista imaju.Mancini se navijvise treba zapitat.A Aguero je najbolji od svih njih.
volio bi da ostanu zato jer ce te ako dodu persie ili falcao ili cavani otjerati iz prve postavi sebicnjaro jedna kao i onaj duduk tevez
Da te gleda kako igras? eeeeee
Ma 100% idu Balonja i onaj zaklani Tevez. Prvi jer je glup-son a drugi jer je igro golf pola godine. Aguerro, Džeko ostaju a ovi - noga. Ne govori on da treba da ostanu jer je on siguran u igri - nego on je dao najviše golova kad je Džeko igrao sa njim i zahvaljujući Džeki postao je ono što jeste....
dzeko je najbolji u citiju dao je dosta golova i kad treba...ne znam ko moze reci da dzeko ne valja ocito taj nema veze o fudbalu..
pa to ti je ko veli...sa Dzekom i Balotelijem sam siguran oni griju klupu i povremeno ce uci kad se mi glavni umorimo i ostavimo koju MRVICU SLAVE i za njih... a ako pak odu...onda nam dolaze novi sa kojima se opet moramo dokazivati i grabiti za prvu postavu hehehe
Prepo se konkurencije, ako Dzeko i Budateli ostanu...siguran je... ofiran je do bola!
ovo je reci zena za sva vremena :D http://adf.ly/1663782/jordancarver