Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, molim vas za trenutak momenta pažnje. Ako sada Tevez ne krene u napuštajućem pravcu, naš dijamantni kamen zvani Dijamant bi mogao ozbiljno naštetiti svojoj mišićnoj muskulaturi u predjelu zadnjeg dijela, od uspostavljanja na ambijent klupe. Valjda ne bude tako!
Dzeko cim dodjes odmah ga glavom, bez ikakvog pogovora
\" SUTOVE\" Xd koji si ti pacijent
\'ta ce aguero kraj dzeke \'ta??
A mami tvojoj ki.ta , hahhahaahha
ee moj đeko, tebi je izgleda sudjena klupa
hoce li ovaj dodat lopte? :-)
fali nam ono: \"sta kaze dzeko na ovo\" hahahaha :D
sta ba pricate, da nije bilo taveza, gdje bi bio city sada. Zato sutite, budimo realni onaj nas nije nista pokazao, tako da ce zasluzeno grijati klupu!
aguero je igrač beton... nije kao tevez. aguero igra timski. razigrava, dodaje lopte itd itd. možda nije agresivan kao tevez ali puno više znači za tim. džeko aguero može biti najjači tandem ovaj visook a ovaj drugi manji a brži.... balotelija nešto ne računam za ozbiljno jer njemu se ne igra jer je već umislio da je osvojio sve što se može osvojiti...ako je ko gledao američku turneju vidjeće da džeko razvaljuje sad sa driblinzima i kretanjem... trebalo mu je snage za engleske...
Aguero nije napadac ko Tevez nije sebican Aguero i Dzeko ce biti perfektan par pratite malo nogomet ,a ne pisatii neke gluposti
sta je papci ?! hocetel maraka,ha ....
dzeko klupa
evo ko ce bit kriv ako dzeko lose odigra i ove sezone :D :D
Samo jos koji rucak u Sarajevu i jos koja sedmica opustit se na moru u Hrvatskoj, i Dzeko ce odma biti prvi izbor za napadaca Manchestera. Samo ni slucajno da proba trenirat sutove i driblanje, to ce Dzeki upropastit karijeru.