Argentinac sretan zbog oporavka
9
Aguero se vraća na teren već protiv Real Madrida
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja znam ko ce protiv reala igrati 5 minuta
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
Real sigurno prolazi skupinu, a City ce tesko sa Borussijom...
\"Aguero ima lijepe uspomene iz španske prijestonice, gdje je pet godina igrao za Atletico.\" - vala protiv Reala ih nema jer ih nikada nije pobijedio ;)
nema mi odvratnijeg igraca od njega i Teveza. dva najveca sebicnjaka u svijetu fudbala,zajedno sa Nasrijem.
Džeko klupa i twituj , i onda se pitamo što Miske i Vedo stalno zabijaju golove a Džeko od 10 šansi zabije jedan gol.
Sad će neki kenjati za Džeku i sl. ali realno i Džeko i Aguero trebaju biti standardni igrači. Velike su obojica igračine, pogotovo ovaj naš. Vidjeli ste kako čovjeku slomi kičmu neku večer. Baloteli i Tevez mugu ulaziti kad se ovi umore.
Džeksonu ne gine klupa opet.
znaci dzeki nova pozicija pored mancinija :)