Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Llorente igra za Bilbao...
Strasno kvalitetan igrac...ali i jedan od 3 najsebicnija igrca i igraca koji su sve samo ne timski igraci na svijetu!
IMA DODIK PARA OD PRODANOG TELEKOMA PA SE MOZE DOVESTI STA HOCE,A MOJ SRBICI NEKA JEDU OD SAKE DO LAKTA !!!!
Kretenski novinarcicu Llorente igra za Athletic Bilbao!
@sanchez jeste i xabi je baskijac, ali zato ga baskijci smatraju izdajnikom i redovno bude izviždan kad igra protiv nekog Baskijskog kluba ;)
Real je smijesan ako proda higuaina :)
ubio se kun za reala za one sebicnjake poput ronalda i ostalih
toliko oko toga kakvo misljenje imaju za aguera, dzeko ce zavrsiti u doljnoj medjedjoj
I Xabi Alonso je baskijac.
I Figo je bio \"katalonac\" pa je došao u Real, jedno je tradicija, drugo je trend.. Madrid je veličina za sve klubove, uostalom nije bezveze kraljevski klub.. ;))
Llorente neće preći u taj fašistički klub! On je baskijac i ako ima imalo obraza neće izdati svoj narod i zemlju! ETA! Euskadi Ta Askatasuna Basque Homeland and Freedom
hahahhahhahaha
NEKA GA VODE JEDAN MANJE EGOISTA U CITIJU
nose ga Rikardo Kaka i C.Ronaldo trenutno, nosili su ga Ronaldo, Zidan, Canavaro, Figo.. To ti je sve u periodu od 2000. g. pa na dalje, možda sam i fulio kojeg, ko kad ih ima..
koji to najbolji igraci nose bijeli dres?
Ovaj hrčak iz City-a neće doći sigurno, a niti će Higuiana Real prodati, njima treba malo šira lepeza napadača, Llorente će doći kao jedan od njih, to bi se moglo desiti..
to ce biti llorente vjerovatno i prie se govorilo o njegovom mogucem tranferu odlican igrac za Real !