Nije izjavio da ne želi igrati
0
Agent: Tevez je samo izgubljen u prijevodu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je na engleskom kad pokazes prstom na teren, to na \"argentinskom\" znaci \"idi sjedi na klupu\" a jos mancini ima italijanski akcent kad pokazuje prstom ccc, treba im prevodilac
Nema mi ništa mrže , nego kad oni naši voditelji tekmi kažu : Carlos Carlitos Tevez. Kad čujem to karlitos, odmah me podsjeti na one sapunice i gomilu onih zvaljavih karlitosa , fuj
ja mislio clanak o Quasimodu, dzaba otvori link...
Ne rise Ado. Covjek je igracina volio ga ti ili ne. Jedan od najboljih i najplacenijih igraca. On je za Dzeku tata. Covjek trci 90 minuta, dribla, bori se i golove daje i kad mu ekipa namjesta i nenamjesta golove. Dzeko je u usporedbi s njim, totalno drugi tip napadaca, vise statican i vise ovisan o loptama svojih saigraca. Pogledaj samo kako jedan, a kako drugi pravi presing na zadnju liniju i vidjeces odmah ko je borbeniji i ko vise izgara na terenu. Dzeku volim igracina je, ali u usporedbi sa Tevezom nije mu ni do pise. Volio bih ih vidjeti zajedno na terenu njega, Aguera i Teveza i drugim strucnjakom da im diriguje sa klupe umjesto Mancinija jer ovaj zaista nema pojma.
Realno, da nije bilo Teveza prosle sezone City definitivno ne bi bio u vrhu tabele. Mislim da bi bilo bolje za City da se rijesi talijana jer on pojma nema kao trenere.
pa ima pravo na streik
Mala škola engleskog za Teveza, nadam se da nije preteško za njegov mozak: Yes=Si No=No Da bi se izbjegle zabune u prevodu kada ti trener kaže: \"Hajde idi se zagrijavaj, da uđeš u igru.\" :))))
@ado_norveska on zaradi za sedmicu ko ti za godinu, a ko ja za cijeli zivot u bosni, a i ja sam se slomio da zavrsim masinstvo
hehe hoces da budes frajer pa ga sad pu... hahha ja i prije kad si ulazio nisi znao da trebaš ući igru .... ne kontma ovo igra x sezona u engleskoj i treba mu prevodilac j... kakav je to mozak
a i nadimak mu je pit bull,bik, buldog?
Isti oni kerovi sto spavaju po BH ulicama...........
A kako u Unitedu nije bio izgubljen u prijevodu???
Bolime cunara o Cityu,, Mozemi ga i Mancini i Dzeko i Arap dugo duvat...
*ebo ti ovo njegovo \"ne osjecam se dobro\", sjecam se utakmice kad je ibrahimovic ispovracu dusu iz sebe na terenu, al je odigro utakmicu do kraja, i ako se dobro sjecam cak je i zabio u toj utamici, tevez oduvijek bio i ostao glumac!
Idi ba kuci da nam Dzeko ima mjesta u timu...
Pa gledaj mu samo face, kvocijent ineligencije mu je blizu sobne temperature. Ja sam se slomio da zavrsim masinstvo, i opet ovaj stakor zaradi za sedmicu vise nego ja godisnje. Kako bi mu facu razvalio da ga negdje sretnem. Kreten 5-6 godina u engleskoj i ne zna dvije sastavit.
na svakoj slici nesto mu nije jasno x\'D mozda je htio posluku porati HAHAHAHAHAHHAHHA