Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije problem dobiti crveni... Zidane je svojevremeno dobivao crvene redovno...al samo sto on kad dobije cijeli stadion mu pljesce :). Ovaj bude najgori na terenu i jos dobije crveni... Uglavnom, ne vidim kakve to kvalitete ima Baloteli, koji je tek obuo kopacke da mu se toliko vjeruje... Realno, najbolja kupovina koju je City obavio je D.Pizzaro... ovi ostali su sve prenapuhane zvijezde.
City ne KANI prodati Balotellija... hahahaha iz kojeg je sela ovaj novinar
Slazem se sa svim osim sa benitezom.. rafa je kesa.. al nije ni to lose obzirom da navijam za pravi mancester a nije ovaj nekakav seljacki..
Ja sam apsolutno za da Balo-teli ostane u shitiju.. to nam garantuje titulu.. :D go mario!
Kao prvo, on ne namjerava ici, ali ko kaze da City nema namjeru prodati ga. Kao drugo on je obicni psihopata, pa taj je slupao dva automobila, luduje na provodima, svadju unosi u svlacionicu, na tekmi se prepire oko slobodnog udarca, crvene kupi kao neko zute kartone, uz to radi stvari koje ne dolikuju profesoinalnom nogometasu. Mancini je obicna sirovina, on blage veze nema, sta on hoce, da sve igrace pokupuje i osvoji nesto i kaze da je to njegova zasluga? On kao strateg je nula. Njemu da daju Real on bi njega unistio. City da bi se pojacao, treba ovu dvojicu odpustiti, a dovesti kvalitetnog strateskog trenera. Moje misljenje, ne mora znaciti i da je ispravno, ali mozda bi im dobar bio Benitez, on je u Liverpoolu, ako se sjecate bio dobar strateg.
Neka on ne KANI