Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti kao ti si jedna obicna k..ta koja vise ne moze iznervirati nikoga, vec samo da crkne u vlastitoj agoniji sto zivis u zemlji koju ne mozes prihvatiti i kojoj te niko nece. I zato se nasmijem svaki put kad vidim da visite na sajtu koji se zove SARAJEVO-x. s posebnim akcentom na SARAJEVO ;)
Ako je Dzekson travu pusio nije je valjda i paso
Đekica je veliki d\'bil
Njegova sreća što ne nosi
Here\'s the City team to play SSC Napoli - Official Page: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Yaya, Barry, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko
Tvoja mama se nije zalila kad je tu glavu gledala dok ga je primala u wc-u
Bitno je da cu ja Pavelicevcima i Tudjmanovcima veceras uvaliti 6 komada. Joj kakav ce to pornic da bude, ima da Nives i Hadziavdagicka ovlaze se kad me budu gledale. Ali pomalo sam ljubomoran na Dzeku kad Tottenhamu uvali 4 gola gdje igraju Tudjamnovci i Pavelicevci Corluka, Modric, Kranjcar i Pletikosa. To ni ja nisam uspio prosle sezone u Ligi prvaka.
dzekoo de.bi.lcina..p.o.us.io mi chundaru
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
On je lud on je jak on je Željin Manijak
Pa da Dzeko nije presao u City oni nebi primirisali Lige prvaka a samim tim ni ove utakmice nebi bilo dragi NAPOLI :)
pa i lici na napolskog mastifa sa onom glavusom i bubuljicama.
transfer je bio preskup\", rekao je agent i dodao: \"Danas, igrači ne gledaju samo na novac SAX, nataknem vam m.a.m.e gl.upe
vratise glumac kuci sta glumis vise znas ko si neglumi vise dosta je bilo vracaj se kuci,glumac zavodnik
ih kako bi se džekson smeća nanosao u napulju!! :))) eki respektabilan grad?!?!
sreca pa dijamant nije otisao u zabarski tim gdje bi sigurno propao ko zeton
Ja koliko se sjećam nije problem bio novac niti visok transfer već talijansko državljanstvo...