Nogomet
0

Agent: De Bruyne je otvoren za pregovore s Wolfsburgom

Totalsport
Kevin de Bruyne (Foto: AFP)
Kevin de Bruyne (Foto: AFP)
Agent belgijskog nogometaša Kevina de Bruynea dao je naslutiti da je njegov klijent zainteresiran za prelazak u Wolfsburg u siječnju…

De Bruyne je kod Josea Mourinha u Chelseaju pao u drugi plan, štoviše portugalski ga je stručnjak nedavno poslao da trenira s drugom momčadi. Iako igračev agent tvrdi da to ne treba shvaćati kao kaznu, ipak je otvoren za pregovore s drugim klubovima, pa tako i Wolfsburgom čiji je sportski direktor Klaus Allofs javno izrazio zanimanje za 22-godišnjeg veznjaka.

  • Ako Kevin u siječnju bude morao tražiti novi klub, razgovarat ćemo s Allofsom. Treniranje s U21 momčadi za Kevina nije kazna, to je uobičajeno u Engleskoj, nije on jedini - izjavio je agent Patrick de Koster za WAZ.

De Bruyne je prošlu sezonu proveo na posudbi u Werderu, a klub iz Bremena također ne krije da je ponovno zainteresiran za talentiranog belgijskog reprezentativca.

  • Nećemo moći kupiti De Bruynea, ali ako bude šanse da ga posudimo, napravit ćemo sve da ga vratimo u Bremen - rekao je direktor Werdera Thomas Eichin.