Žali zbog svega što se dogodilo
0
Agent: Balotelli želi ostati u Manchester Cityju
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su izvjestaji sa danas odigranih utakmica je*bo vam pas mat*er
Sta je to spektakularno uradio na zelenom terenu da bi vrijedio 30 miliona eura? Koji je njegov doprinos ekipi? U Interu je sjedio na klupi, a tokom 2 sezone u MC nista vrijedno pomena nije napravio, osim sto smo ga zapamtili po onome sto je radio van terena. Istina, imao je nekoliko dobrih utakmica, ali to je premalo da bi se smatrao izuzetnim igracem. I Pjanic je mlad,stavise on i Balotelli su generacija, pa je razlika u kvalitetu i doprinosu kolektivnoj igri vrlo uocljiva.
čuj želi ostati:nakon svega što je dosad učinio,a nije ništa može sa svojim mancinijem ići jer ga nijedan ozbiljan klub neće htjeti
Mancini je sam kriv za sve to...sam pao asm se ubio.. dovodi Balu a Dzeko mu trune na klupi.. Dzeko tebi je vrijeme odavno da odes jos dok si mlad i dok nemas povreda..
Balotelli prvo sretno izbjegao isključenje nakon brutalnog starta džonom na koljeno Alexa Songa, da bi u sudačkoj nadoknadi ipak prijevremeno napustio travnjak zbog drugog žutog kartona (oba je zaradio zbog startova na Bacaryju Sagni, op.a.). HAJDE OBJASNITE OVO NMG VJEROVATI KO SVE VAM PISE TEXTOVE !
..bote,pa ovaj je zaštičeniji od međeda u peručici....
zelim mojim obozavateljima na klix.ba da porucim mozete samo da mi ga obalite XD
zelim i ja 4 miliona km bash bi mi dobro doslo...
A od cega ce živjeti Mančesterske šlep-službe kad ode Mario???
je.bo vas vise balonja ...naporni se s njim...
Everton 4 - 0 Sunderland 16:00 Kraj Newcastle 2 - 0 Bolton 16:00 Kraj Tottenham 1 - 2 Norwich 18:30 42 Aston Villa 1 - 0 Stoke 21:00 Fulham - Chelsea
Pa preimenujte sajt u BALOTELI-X samo jos ne znamo kakvu stolicu ima Baljotelji koji je inace kreten i mislim da retardirani idiot ne zasluzuju ni slova u rubrikama sporta...molim Vas koristite prostor za obavjestavanje o malo uzornijim sportistima da ova rubrika ne preraste u PINK FOLK SUND...
I Balo i Tevez skupo plaćeni, a sada nije baš potražnja za istim, kada ih treba prodati. Nikad ne znaš kad će te izdati. Kome takvi trebaju ? Obojca su sukrivci za stanje u klubu.. Btw, sve je to opet Mancini dozvolio i \"razvio\", svojim vizijama :) :)
Sta se on pita tu i ja bi zelio igrat za barcu pa ne mogu
MARIO IDIOTELLI