Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adzeme majmune glupi
Zeljo danas nije igrao ni sa 10 posto svojih mogucnosti jednostavno svi su podbacili od zakarica do blagojevica ramovica ubiparipa mehremic katastrofa jednostavno cestitke zrinjskom ljudi pobijedili i tacka idemo dalje i gotovo bit ce ovdje jos do kraja svasta.
@damirhadzic igras koliko ti protivnik dozvoli,a zrinjski je jednostavno kvalitetniji!!!
Kojih bodova crni Adžeme, dvije si već izgubio od Zrinjskog i imaš još dvije, zatim sa konama dvije, sa Širokim dvije ... gdje ih misliš osvojiti i na kraju balade imati više od Zrinjskog? Samo se ti bodom zadovoljavaj i daleko ćemo dogurati sa tobom.
budala je ko prati ovu kriminalnu ligu
Adzeme, trnutno je puno trenera u igri umjesto tebe.
@Prvacic Prljaca
CIM MI POCNEMO PRICU JOS 34-32-27-18 BODOVA U IGRI PRAVA PITARSKA PRICA..VAZDA PUNO BODOVA U IGRI...OGRAJ ODMA NA TE BODOVE! BEZ HAJDAREVICA POCETI DA NEMA KO PRESJECI JE SAMOUBISTVO.
Jesmo li vam mi krivi sto vam ponestaje nafake koja vas prati uz sudijsko navlacenje vec godinama?
Jest, jest pitarska priča.. A likovi se nafurali prošle godine, mlatnulo ih i FKS i karma zbog najava i izjava prije, pa onda poslije skontali priču s naslovom "mi smo titulu zijanili u Krupi".. Pravi mitomani.