Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ali nema više Čelika i sličnih ove sezone, moraćeš Zrinjski pobjediti oba puta, za dvije sedmice smo u Mostaru pa tamo pametujte a vidjećemo šta će na semaforu pisati na kraju tekme i hoćemo li napokon muški, napadački, na pobjedu odigrati kao svaki normalan klub kojem je cilj titula.
majmune prvo imaj muda igraj muski fudbal drugo Blagojevica ni pod razno ne vracaj u ekipu jer je debil i nikakav fudbaler i trece daj vise kad ce taj Crnov i Modic zaigrati posebno Crnov sad kazete da je kao fol zdrav pa zasto ne igra prošao je pripreme nije valjda preko noci zaboravio igrati
Čelik druga liga
prva liga federacije federacije!!!
Uz Sliskovica najbolji trener u ligi ako ne i bolji
i thinks that this comment is stupid.
You moraš da visit doktora
Bezveze igra al eto pobjeda je pobjeda čak i na ovoj revijalnoj utakmici Čestitke momci idemo sad jako!