Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćeš ti osvojit ne možeš Viteza dobit gdje ljudi plate nisu dobili od prošlog božića.
I tu ti je i kraj,i Želji u kupu i tebi ko treneru...
Da li itko iz uprave vidi da posjeta utakmicama rapidno opada. Šta je razlog tome? Da li su za to krivi navijači, ili možda protivnici.... E moj Adžeme Adžeme.... ostavi se ti fudbala, pogriješio si profesiju. Upiši management u Kiseljaku pa traži posla po firmama....
Ne provaljuj se Admire, kakve trofeje spominješ kada ti zadnji tim na tabele održi lekciju. Bitno je da ti znaš da je razlog poraza u tome što smo slabo igrali!!!!!!!! A zapitaj se zašto smo slabo igrali, zapitaj se da li si ti u stanju da vodiš ekipu. Vidjet čemo te sada u seriji Borac, Sarajevo i Široki. Ne smijem ni zamisliti kakva nas očekuje blamaža.
Najpametnije da se počneš pakovati. Ti si Ademe trebao tri puta do sada bitu smijenjen! Ako te ta uprava drži zato što guraš pojedine omladince onda I oni treba da znaju da sigurno neće nijednog prodati ako se Evropa ne izbori, niti će se neko interesovati za njih. Kako god si uspjevao opstati na klupi sada je već sigurno da ovo nećeš preživiti a u tom slučaju će Željo biti u velikom bodovnom zaostatku poslije tolikih kikseva. Vjerovatno će biti kasno da se spasi sezona.
pravda za adzema, pusti ove hejtere, samo furaj po svome
ma ti možeš samo otkaz dobiti
sa onakvom igrom nemozes ni turnir u cevljanovicima osvojiti sa tvojim djeturinama i taktikom
Pa vi Viteza ne mozete uzeti! Kakav ti i trofeji!
Osvojices qurac!