Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adzeme djeca nam se smiju
@Dobrisa Od svih komentara na temu našeg fudbala i naših klubova, tvoj je ponio laskavu titulu daleko najglupljeg ove godine. Znači, popravio si mi dan.
volim te Zeljo, ali mi ovo jako smrdi na kladionicu ...
@badandbetter pa nisu oni vesla sisali da nekome daju milion ili barem stotine hiljada na to....
Jbg Adžeme ne možeš stajati defanzivno cijelu utakmicu sa timom koji ne može zadržati loptu 20 sekundi u svom posjedu. Iako to nije toliko loše ni izgledalo do 88-me. Takvom postavkom se i štoperi ohrabruju da prelaze centar pogotovo na kraju utakmica i kada imaju negativan rezultat. Cijeli tim Zrinjskog ti je bio u petercu, da si bar ostavio par igrača naprijed i da su probali kontru istrčati da golom riješe sve dileme ili bar drže loptu duže od 20 sekundi. Ovako naša greška
posle 3:0 zeljo ima svakako za cim da zali, nije bitno kako si igrao jer kad vodis tri golarazlike trebas da dobijes utakmicu relativno lagano
Kakva tragedija jadan i ne bio moj "Murinjo"ovo što si ti kao glavni i najodgovorniji dopustio da se dogodi pod Bijelim brijegom je za bejzbolke,pa koga to vi više jebete u zdrav mozak,bilmezi retardirani?
Znam ja šta se desilo,desilo se veći odron nego onaj sa farbanjem lopti,eto to se desilo.....
Desila se kladionica nepravi se lud adzeme koga vi folirate
Adzeme vratilo vam se za lopovluk sudija na današnjoj utakmici drugi gol iz ofsajda treći pomoćni sudija vam penal svira .
NIJE TRAGEDIJA ADŽEME NEGO KOMEDIJA. HA HA HA
NIJE TRAGEDIJA ADŽEME NEGO KOMEDIJA. HA HA HA
nije tragedija nego kretenizam
kladionice-pare.....nastavite niz...
Mislili manekeni to je to i ljudi izjednacili.
Desilo se to da si ti kurton od trenera koji ne zna zatvoriti dobijenu utakmicu. Vadiš Vranješa koji je skoro sam držao sredinu, ubacuješ mrtvog Zebu. Umjesto Voje koji šprinta i u 90-oj minuti uvodiš Kajkuta sa radijusom kretanja od 10 metara. 'ebo te onaj ko te postavi za trenera kad nemaš tri vijuge u glavi!
Cuj ne znas, gdje si bio na pivi??
podnesi ostavku pa prespavaj
Nista cudno naj cesce vam se stimalo i kad se 5 min zaigralo bez pomoci ,pokazali ste ko ste.Jos ste dobro prosli.