Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš tako, prva tvoja realna izjava da ne bi onog gola Zakarića i majstorske asistencije Vranješa komotno bi mogli reći da ništa na utakmici napravili nismo osim što smo greške koristili. Eee moj Željo, 2 šuta u poluvremenu, to je meni dovoljno a ovim što svršavaju na ovo danas jedno pitanje kada su zadnji put vidjeli neki tim (koji se za titulu bori) da je za poluvrijeme uspio jedva dva puta da uputi udarac? Moj Adžeme ekipa ti tri pasa povezati ne može a nazivaš se trenerom.
Realan je moj svaki komentar samo što kada su kritike na račun kluba u pitanju to ne odgovara Željinim vječnim optimistama koji i kada je nešto loše ne žele to reći. Odmah si pljuvač, ovo, ono bez obzira što govoriš činjenice a činjenica je da su u rubrici šuteva imali samo 2 na poluvremenu. Dali smo 3 gola iz dva šuta jer kada smo treći davali iz penala početkom drugog poluvremena i tada smo imali samo dva šuta. Treba realan biti!
Ustvari Zec je uputio treći nakon kojeg je penal dosuđen, nebitno ... premalo je to za ekipu sa šampionskim ambicijama.
POSLATI DOPIS UEFI ZA OVAJ PRELAZ STO JE ZRINJSKI URADIO 2/1 I ONAJ PENAL SA RADNIKOM...OVO JE BAS OFIRNO...( COVIC,PRIEMIER KLADIONICA,ZRINJSKI= NAMJESTANJE I PRANJE PARA)
U svakom slucaju dobra tekma, voditeljica slatkica prava :))
U svakom slucaju dobra tekma, voditeljica slatkica prava :))
Ne znam jel Adzem ili Tom Hardy ali svakako, idemo dalje
Ova Krupa najnormalniji klub iz eresa.
najbolji trener u ligi !
Ma na svijetu, odmah iz Guardiole.
Sto ovaj Adzem srece ima, to nije normalno
Glup si ko konj.
albert ajnštajn@ konj je za tebe nikola tesla