Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba zatvorit malog tubavca(genetski modifikovanog)na jedno 3-4 godine.
Messi me podsjeća na političare, sve patriota ovo ono srcem igra za raju, a vamo povlo da nema goreg, milione utajio.
a jest glupo to, jer stvarno, evo ovdje u Njemackoj cak i ja imam "svog" covjeka (iz jedne agencije, naravno) koji se brine oko poreza i finansija, a kamoli Messi i takvi koji zaradjuju MILIONE. On je institucija, kao i svaki fudbaler koji radi i pored (sve te reklame, promocije itd), i racunovodja je i vise nego potreban, u Messijevom slucaju mislim da mu treba i firma, tj neka financ-agencija, jer ne mora porez uvijek biti da se treba DOPLATITI, ponekad se i vrati nesto...... .... jedino ako nije Messijev babo nesto ukenjao, cini mi se kao neki "mutan" lik
teško mi te zamisliti kao lopova...kad nisi ... zivio ti meni legendo !
Tesko je i vladiku zamislit kako kara djecake pa ipak to radi
Covjek ima ljude zaduzene za financije pa to ne moze niko upratit ne samo on bilo koji poznatiji fudbaler.Pusti platu gdje su sponzori,reklame covjek da hoce ne moze upratit gdje su mu sve pare ;)