Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali nezadovoljni, prepotentni djecacic...
Nek mu je sa srećom. Krenuo je tako odličnim putem, ali negdje se izgubio. Jaka konkurencija i izgubio je mjesto u startnih 11. No ipak želim da na kraju gleda kako Sarajevo diže pehar.
Normalno da će biti kada mu neko nudi više, sport je biznis odavno a vama je pametnije da se zapitate kako je Zrinjski finansijski močniji da ga može više plaćati. Diskutabilno je I to da li on vrijedi tolikih plata ali ako se u obzir uzme da je mlad I da se može prodati onda je Zrinjski odlično investirao. Sigurno nije toliko loš u našim okvirima da se ne bi mogao forsirati u prvom timu zarad nekog eventualnog transfera.
I ova krampa će u Zrinjskom proigrao kao i svi ostali igrači koji su iz Želje i Sarajeva otišli u Zrinjski
Eskluzivno!!!!! Sarajevo-Crvena Zvezda 05.02.2018. u Antaliji na pripremama!!!
Hehe e jes nas i ostetio
poturica
Taman, nek igra za tim koji skandira ratni zločinci, biče mu lijepo tamo garant
raspala liga i drzava gde igraci bez dinara dolaze i odlaze, svake godine potop u Evropi, nikad grupna faza, topovsko meso.
Odvratno prepotentan lik. A i nikakav igrac. Ne dolazi u sarajevo više
Tooooo hvala k urcu,nek si otiso bilo je vrijeme
samo kod nas transferi mogu ići i van prelaznog roka
transfer dana haha
prokletstvo i sarajeva i Želje je ta koji god igrač ode iz timova proigraju i zabiju bar dva tri gola sarajevu i Želji
amidzicu tj tanovce sad sve isto samo kad ulazis u teren prekrsti se u FK SVINJSKOM
nisi nimalo postovanja pokazao prema onima koji su te stvorili samo si pokazao svoje pravo lice ima dobrih kafana u Mostaru neces se pokajat pa mozes nastaviti isto onako s treninzima kao u bakusu
Obećao mu Hotić u Kaiseslautern transfer hahahahahhah
Prešao dečko u tim s kojim i do trofeja može . . . ! ! !
preko sudija uvijek se moze