Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobru ekipu Sarri pravi ali im treba jedan napadač tipa Del Piero ili Trezeguet. Kakve su to igračine bile...
@s3josexon e jebi ga jarane,takvi igrači se definitivno neće ponoviti,pogotovo istinski vođa i lojalista kao sto je bio Del Pierro..Ronaldo će svakako od iduće sezone igrati tu poziciju dok bi njegovu trebao naslijediti Douglas Costa eventualno Bernardeschi..
flop ce biti, nidje veze... mada njima u prvenstvu i ne treba kupili su scudetto do 2025. Ovih dana se ocekuje produzenje ugovora sa sudijskom org do 2038...
jest stvarno trebaju kupovati skudeto jer igraju protiv giganta poput milana,Intera i Napolija poluamaterskih klubova
@AdoDon Kupili su i Europa ligu za iduću sezona...zato je Milan unaprijed odustao. Najbolje da odustanu i od Serie A.
Borac dobio veliko pojacanje, City srusio svicarskog superligasa Xamaxa, Sloboda ide u Lovno na pripreme, Celik porazen od Makedonaca u Turskoj, Partizan svladao Zvijezdu09 #kukuruzcemer
hrvatska liga mi je dosadna. Nema bolje lioge od kukuruz čemer
O Mladost prodaje Anđušića u Tursku. Kakve veze ima di sam roden. Ja sam odrasto u Mostaru. Navijam za Zrinju a mnogo cijenim DRZAVU ZELJO jer du ga Hrvati osnovali.
Adrien Rabiot na haparatima
Parti brejker...
Ja sam zadnhi ugovor popiso kad sam trebo da se prijavim u bolnicu jarane
Pomislih na prvu obuko nekakvo heklanje,kad ono senzori.