Rio de Janeiro
0

Adriano propustio dva nova treninga Flamenga

Totalsport
U srijedu prijepodne brazilski nogometaš Adriano trebao se pojaviti na jednoj sudskoj raspravi u Rio de Janeiru. Sudiji je poslao majku da ga predstavlja, a on je na Copacabani zavaljen ispijao koktele.

U to su vrijeme njegovi saigrači iz Flamenga trenirali prvi put u danu.

Centarfor, koji je dobio poštedu s jutarnjeg treninga baš zbog sudskog poziva, zloupotrijebio je ponovno velikodušnost klupskih struktura. Sudija, međutim, nije pristao saslušati majku nogometaša, te je zakazao novu raspravu za poslijepodne. Adriano se tom prilikom pojavio na sudu, ali se pak nije mogao pojaviti na drugom treningu Flamengovih nogometaša u istom danu.

S obzirom da se jednom ranijom prilikom nije pojavio na treningu, Adriano gomila razočaranje trenera, saigrača i ostalih djelatnika u klubu. Iako će mu, čini se, i ovaj incident oprostiti.

  • Znam da se nije niti trebao pojaviti na jutarnjem treningu. Morao je na sud. To je pak bilo odgođeno zbog nekog nesporazuma – izjavio je trener Flamenga Cuca.

  • Novi izostanci samo kompliciraju njegov fizički oporavak. Ovih će dana tako morati trenirati dvostruko kako bi nadoknadio ovo što je propustio - dodao je trener.

Prema pisanju brazilskih medija, Adriano u ovom trenutku teži 105 kilograma, što je deset kilograma iznad njegove gornje granice. Svejedno je prošlog vikenda imenovan u najbolju ekipu brazilske Serije A.