Nogomet
4

Adriano odlučio nastaviti karijeru, došao na trening Flamenga

Totalsport
Brazilski nogometaš Adriano odlučio se za nastavak nogometne karijere. U utorak se ovaj problematični napadač ipak pojavio na treningu svog kluba, Flamenga.

Početkom ove godine je Adriano obavio operaciju Ahilove tetive nakon čega je sve dosad bio van terena. U međuvremenu se Adriano oporavio od povrede, te je bio spreman vratiti se treninzima brazilskog prvoligaša, no nije se pojavljivao u trening kampu niti u subotu, niti u ponedjeljak.

Klub mu je slao upozorenja, a brazilski mediji su nagađali da će se 30-godišnjak ostaviti nogometa. Ipak, nakon trećeg upozorenja iz Flamenga Adriano je ipak došao na trening, te time dao do znanja da je spreman pokušati se vratiti nogometu.

Inače, Adriano je prilikom povratka morao i potpisati uvjete koje je klub stavio pred njega, a jedan od njih je i odlazak psihijatru.

Adriano je tokom cijele svoje karijere punio novinske stupce svojim izvannogometnim životom. Definitivno je najgore zazvučala ona priča po kojoj se povezuje s brazilskim narko-šefovima.