Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde malo u veliki ZELJEZNICAR :D
adnane pozdravio te cristiano i kaze da te sanja i dan danas
uzeo pare i sad ga boli čuna
Lako cemo mi Adnane lutko za tebe,neki premierligas ce se sigurno javiti. Mozda Doboj-Kakanj ili Rudar Prijedor... Tebi svako dobro! Ali jadna nam majka,sta cemo sa nasim Avdom?
Zahire, odhebi,ne znas lopte da sutnes. Imas nasih managera koji ce ti odmah naci posao na klupi kod neki turskih Sporova. Al zato, sunce, baklava, kebap...
Ovaj od kako se ozenio sve mu lose krenulo...cccccc
i onda kazu zeni se...
Bujrum u FKS.
Safete zovi momka da ga krene!
igra li igdje ijedan naš reprezentativac
Adnan odavno vise nije reprezentativac - steta za ovog momka. uvijek se borio i dobar je bio! Odlazak u Bochum ga je kostao dosta toga jer se u njemu nazalost nikad nije snasao. A imao je potencijal.