Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
THE INSAN
pa i klicko je uspjeo u njemackoj a nije uzeo pasos njemacki tako da ....
moze on grlit sta hoce al on vise nije bosanac vec svabo sam se opredijelio a licno nebi nikad uzeo drugi pasos pa kakva god da mi je zemlja
Dunjice svaka cast na komentaru....
tako je medobruno, to je jedno, a drugo je ko koxer odvratan, nekad po cijlu rundu bjezi po ringu, zvizdi mu 10.000 ljudi. on se prodo djavolu i nek plati tih pola para sto je zaradio Bosni, a ne ta sranja sto prica.
ne kontam patriote koji toliko vole svoju zemlju da uzmu drugo drzavljansto pa cak i ime promijene
kao i bosnjacki idol, hasan salihamidzic lik je njemacki drzavljanin, ozenio njemicu, djeca mu katolici, cak je i hasan vidjen vise puta u crkvi
To Adnane sine bosanski, Allah te nagradio.. Dusmani pocrkajte ima Bosne i uvijek ce je biti !
On je Njemac, rođen je u Njemačkoj. Svi koji su rođeni u Njemačkoj su Njemci bez obzira kojoj vjeri pripadali. Jel tako? Ti, o mudrače, koji stalno progairaš da su svi rođeni u BiH Bošnjaci, Bosanci ili kako ti već pukne.
Sta onda rade tzv. srbi i hrvati u Bosni ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
veliki covjek !
a zašto se adnan ne bori pod bosanskom zastavom i imenom adnan? još jedan suncokret
zato sto je rodjen i ponikao u njemackoj
tako da se predstavlja ko herr sturm i prodaje patriotizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)