Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja reko potpiso sa wolfsburgom.
ma to su vukovi sa otoke, bicemo jaci od barcelone
vladavić je veležovo dijete i ovo što je uradio nek mu služi na čast, toliko..
mi postavljamo nove standarde TM 87!!!!!
A ja vam velim,mozda Admir nije Mesi,al je garant ko Kaka kad nije u formi,Kaka mislim! Su njim cemo pre.jbti i pitare i manijake,o Borcu da na pricamo.
Ovo je dobro za našu ligu,Vladavić je u Žilini bio među najboljim igračima i za Olimpic će biti veliko pojačanje.Čitao sam da se i Zvijezda pojačava i liga će sigurno biti zanimljiva,a ovaj će potez Olimpica i Zvijezde i naše veće klubove navesti da se pojačaju.Još jednom svaka čast upravi Olimpica što su u stanju pojačati se sa ovakvim igračem.
Za nase lige igrac je prejak
kakav olimpik čovjek za želju navija nema ništa od olimpšika vidjeces
OCIGLEDAN PRIMJER KAD PROPALOG FUDBALERA
ne mogu da vjerujem svaka cast nijaze!!!
pojasni ... musli. majmune
I ZVJEZDA GRADAČAC NAJAVILA POJAČANJA ZA SAMI VRH PREMIJER LIGE I ODLAZAK U EVROPU IMAĆEMO ZANIMLJIVU SEZONU
pazi cobane da tebi ne uleti vuk medju ovce
dje si manageru, nisam te odmah prepoznao, tek sad shvatih da si ti onaj sto dovodi i odvodi igrace iz sask napretka
kada je igrao u zelji onda su gahvalili, sad mu okrecu ledja, kao ne valja on a momak igrao protiv chelsea, a Boga mi 99% igraca iz ove naze nazovimo je ligom niikad nece krociti na engleske terene ccc
mozemo se mi zezati i valjati nebuloze beskonacno, cinjenica je da ovaj nijaz ulaze u klub, da kojim slucajem imaju navijace ovaj olimpic bi harao ligom, jer ovakvim vidom poslovanja, sa takodje vrlo mocnim mladim pogonom, moze se naprijed, a sve to se radi po uzoru na bolje i jace klubove u evropi
sljedece god olimpik ispre zelje