Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liga bez gostujućih navijača na tribinama, sa konstantnim makljažama van njih, angažman basnoslovnog broja pripadnika sigurnosnih službi, dodatno uništavanje državnog (čitaj - kukuruz) nogometnog sistema kako bi bili u ligi u kojoj bi nas i drugi bambusali... Ne, hvala.
Ma stari evo na Maximiru imaju one metalne ograde kao da su ih uzeli iz ZOO-a preko puta, a igraju klubovi iste drzave...u BG-u pola stadiona zapale, a sta bi tek sad bilo? Iako dobro zvuci, nije smisao da sva eventualna zarada ide u osiguranje/policiju/zastitare...
pa da slušamo svaku utakmicu "ubij srbina/ustašu/baljiu" , "nož žica Srebrenica", "Kosovo je Srbija" itd??? definitivno nema smisla da se dodatno ispražnjuju ionako prazne blagajne klubova ili gradova koji bi te pare mogli umjesto za plaćanje kazni i obnavljanje oštećene infrastrukture preusmjerit u nešto korisnije
Pa sta cekas? Mozes ili si kvalifikovan da Treniras Omladinu ili cekas Milione
ma ovo oce da naprave ligu .. potpale strasti i da zarate Balkan opet. kao i u zagrebu sto je pocelo sranje na tekmi 90 tih..
@Decepticon89 nemaoj da brineš, vjerovatno za 2-3 godine nebi ni imali predstavnika u toj ligi!
Odrastao sam uz majstorije Smajića, pozdrav sa Partizanovog juga!
Jeste ikada čuli pesmu od četnika sa Zvezdinog severa "Partizan je muslimanski tim, Osama Bin Laden se ponosi sa njim." Xaxaxaa
Da li ti seljoberu znaš ko je osnovao Zvezdu?!
@PAOK Ne pali se bezveze burazeru, zajedno smo šibali šiptare na vašem stadionu!
Pa da slusam svaku utakmicu noz zica srebrenica i kosovo je srce srbije neka hvala sa vama srbima nista zajedncko netreba praviti vi ste karcinom evrope a zna se kako se postupa sa karcinonom.
Slažemo se, može da uđe R. Srpska!
MOZE BIH , HRVATSKA , SLOVENIJA ,CRNA GORA , MAKEDONIJA I KOSOVO ZNACI BEZ SMRDIJE
Evo Makedonci i Slovenci jedva čekaju da gledaju klubove iz Federacije. Ne znaš ti koliko Makedonaca još uvek navijaju za Zvezdu i Partizan.
kakva regionalna liga, RS klubovi u JSL, hrvatski u HNL, bosnjacki neka igraju izmedju sebe. Svima ce biti bolje. Ovo sa nacionalnim kljucem i stelama je presmijesno
Super clanak. Regionalna liga - tesko. Da su svi kao ti. Mozda...
Veliki igrac.Ko ne zna,neka ukuca YT i pogleda majstorije ovog gospodina.Igrao je u Partizanu kad je bio najjaci i bio jedan od glavnih igraca.Top igrac!!!