Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle će više igrači koji nemaju mogućnost igrati ni u jednoj kvalitetnijoj ligi, vraćati u našu ligu, kao da za njih uvijek ima slobodno mjesto u početnoj postavi? Dokle ? Vraćaju se polu-istrošeni igrači iz Poljskih, Ukrajinskih, Ruskih, Kazahtanskih i sličnih polu-prosječnih ekipa (ne jakih, nego ekipa iz \"donjeg djela tabele\"), jer neko misli da su čak iako ne mogu igrati u ovim ekipama, puno bolji od većine igrača iz PL. Ja lično mislim, a svako ima pravo da se slaže ili ne slaže sa ovim, puno bolje da se jača omladinski pogon svake ekipe da imamo bar jednu uigranu ekipu dvije tri sezone, bez obzira koji je tim u pitanju. Volim Sarajevo, ali mi je drag i Željo i njima uvijek želim uspjeh na Evro sceni, ali mi ja fakat žao naše djece koja taman kad stasaju za 1. tim moraju ići negdje drugo, jer naše \"pametne\" uprave vrate nekog 35-godišnjaka iz Gruzijskog drugoligaša. Obzirom na to ko godinama vodi i Želju i Sarajevo, mi se još dobro i držimo.
Sklon sam druzenju s Rascicem, nikad se nismo upoznali....
E jest neka vijest u pm, bolje nemojte nista ni objavljivat.
sav jad dolazi iz gorazda
cuj,dao 1 gol,pa sta hoce nema para za njega,to je normalno,sta si pi..ko pokazao,,hahahahaahaa
Gdje ces ce vratiti ? Nema Moce a hoce li te Irfan ?
e rale rale, pop.us.io si ga ti za sva vremena, bolje se ufati poljoprivrede na Širokači, volio si ismijavati Želju, sad bi sanjaš klupu Želje, možda se Gracic smiluje i pored Regoja te ubaci da trčkaraš po Otoci.
svi golovi na 4 fudbal .com
UPREGNI VOLOVE
ADMIR RAŠČIĆ PITARSKI PRAŠČIĆ
Pitarski prascic
fali mu čačkalica u ustima i pljunuti ćaća :)
Legendo, cekamo te u svetom bordo dresu
admir rascic pitarski prascic!