Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovog iskompleksirani skretnicari, jel treba da se ponosim i da dajem podrsku ovakviom idiotu ovakovom metntalnom sklopu koji je mogao pobiti razred djece sa ovakvim udesom i ovakvim postupkom. I ovo ti nepise skretnicar nego neko ko ima vise od utakmica nego ti godina na sjeveru.
Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Registrirajte se putem sljedećeg linka: http://www.powerplaymanager.com/r765872/
coban..
isanoviću zabrani komentare na ovaj članak, dosta je bilo orgijanja od iskompleksiranih skretničara ;)
Ja stvarno nisam cuo za ovaj dio BIH do nedavno Sapna,Srebrenik,Kalesija... kad ucimo hrvatsku geografiju u skoli
ne mozes se tako furat i kurcit po gradu,i zavoditz maloljetnice svbojim glupim ispadima morzu jedan
Izdrzi,ovaj put nisi nikog nevinog U.B.I.O malo si ga mahno,slijedeci put malo vise...SRAMOTA
Hoces ti da se kurcis idiotu. Trebao si zalijepiti na licu mjesta.
Džafa brate izdrzi, Sjever je uz tebe