Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dupla kruna 2011/12!!!!
O majicama i opremi nasli se da govore oni koji su cijelu sezonu gore nosili Nike a dole Legea !? ovo je pocetak priprema dok ne dodje nova oprema Macron prinudno rjesenje ... nego pocnite sakupljati pare kako bi doveli barem jedno pojacanje u torpedo, kazu da ce se sergija skupljati slj. petak u Begovoj za pomoć fk. torpedo ... =)) NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !! DUPLA KRUNA !! 2011.- 2012. !
hahahahahha hebo vas otac jest vam krivo sto vam je šiptarluk 90% navijaca a nezz sta da radite od muke XD pozdravlja vas fina gradska raja ;))9
sta vam je,tacnije sta nam je sto smo tako prokleti pa oba kluba i Zeljo i Sarajevo osvajaju bodove za drzavni koeficijent pa da smo imalo pametni da pomognemo kao prijatelji drzave kao ljudi da se nesto pozitivno uradi u evropi, najbolje bi bilo napraviti u nekoliko narednih sezona 3 kluba koja ce svake godine izlaziti u evropu da su jaki a ne da nam je prvak Modrica koja izgubi od nizerazrednih klubova i ispadne vec naredne sezone u drugu ligu
mama ti skretnicar!svaki q.urac skrene u svoju p.icku
KUKU LELE, LELE KUKU, ŠIPTARI VAM VODE GRUPU!
hahaha pitara, da li da ih ismijavam ili da se suzdrzano smijem ?? svakih 10.g. kup ili u najboljem slucaju titula .... hahahah ... vazda se busaju a vazda ga pushe nesto slicno kao čelik i robija ... hahaha xd
qifsha nonen zelja zemra ime
samo da se zna. i pored toga što nam ne cvjetaju ruže u upravnom odboru, mi sezonu završimo ispred vas na tablici premijer lige. to je odlika velikih klubova kao što je fudbalski klub sarajevo. p.s. ispadate odmah u drugom pretkolu niste vi za evrope. gledajte giganta kako osvaja bodove za državni koeficijent ;)
pitari pitari bas ste cudna raja nekada ste bili k...c a sada ste jaja!!!
Culum picic. Ostalo sve udure. A cuj pitari prozivaju za opremu. Kakvi ste vi kompleksasi. Halo ba, svi najbolji su vam otisli jer im za hljeba niste imali, a nesto vi... Evo ja kazem, ne mrzim Srbe, Hrvate, crnce,Jevreje, nikoga bash.. samo pitare, jer ste najgora sorta ljudi.
Adano nemoj te tako ljuudii, ima nas iz Novog Pazara, Pljevalja, Berana i Sjenicee koji navijajmo za nase Sarajvo, ne navijaju samo prave Sarajlije iz Foče, Visegrada i Zvornika za Sarajvo, adano ce mo da dođemo kad budemo igrali u Evropi kako da ne, par autobusaa će da krene put ka Sarajvu nasem šeheru i na Koševo Papetov Stadion, eeee miline, zastava Novog Pazara Sandčaka i naseg Sarajva .. ćemo da zajedno navijamo jedva ćekamoo too, pozdravljam se navijace sarajva od Ševala Harbee i njegovee familjije i đece
hizvoljte sljadoljed buhtlja sa džem euroljiz samo za navijače želja najbolji sljadoljed evo i koka kolja gratis
kako smo jaki samo ovaj adiljoviq mi se sviđa ima facu kao naši sljastiqari. ŽELJA TE DUA SHUME ZHELJA ZEMRA IME!
a ne vidiš u svojoj avliji? vođa ti bitići. pravo autohtono bosansko prezime jelde? e moji papcčići pola tribine vam vodi šiptarluk. još kad se dodaju oni neki kriminalčići koji vam pale udruženje :) DAJ TABLETU ZA SMIRENJE, IZGORI NAM UDRUŽENJE!
nadovezali ste se na to \"Šiptari\" i to max. kakav sinonim za Želju !? nije mi jasno, mogu reći samo da svaki papak koji danas dodje u Sarajevo i navija za Sarajevo jer ide logikom sad cu da zivim u SA. i da navijam za Sarajevo, i drago mi je zbog toga, a komotno fk sarajevo se moze zvati šošonima, bivsi vodja šošon, a na tribini na stotine malih šveđana .... a u zadnje vrijeme postat ce te i gAY skupina pa ce mo vas zvati pederima .. =))
ooooooo ooooooo horde zla lješevoooooo,buća potok,ćevljanovići i td...fina gradska raja