Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gospodin
@KrokodiIskesuze ne znam sta je veca tuga,tvoj komentar ili sto se sam sebi smijes
@KrokodiIskesuze Sto se tice tebe, tebi ni ne treba pisat sta si, osjeti se na sto metara da si kreten
I red je vala, a svi ovi sto pljuju po njemu, nisu svjesni koliko degradiraju svoju drzavu. Da nije Dzeke i par drugih zlatnih pojedinaca, ne bi nas znali naci ni na karti.
turbo je turbo jbg
Lijepe brate,nema šta. Nisu ono skroz "merhaba",al' su 'nako "marhabii" ipak!
Kloc
Prekuco Dzeko život...
ma mogu ti ga svi lagano dudlat. bravo majstore.
A Amri buket visibaba za nju nista.Ispade Edin da je maneken a ona fudbalerka😂
Una rodjena 2.2 na da n pedera
A kamo jeleče za Amru?
Adidas bi ovom dedi trebao napartviti kopačke ! Kakv šut još uvijek ima u 71 ! Organski proizvedena hrana sigurno ima uticaja: ORAHA I MEDA !
Čehro bosanska lijepa. Naš Edin!!!!
Imamo najboljeg napadača na svijetu, najboljeg veznog na svijetu, i najboljeg centra na svijetu u košarci, a imamo i Tuku, a Đeko ima svoje kopačke. Sila
Imaju na Piku lik prodaje dres i kopacke koje je nosio Dzeko na tekmi. Plave kopacke, zastava BiH i pise Dzeko. Ekstra su majke mi. Ove su nako...
@Nacijaodgovana Što ih ne kupiš?
kad smo ga zajedno davali hihihi 🤛🏿✊🏿
davao ti Dzeko tetki
@HowHigh Glup si, jarane. Ili vrlo mlad. @grafite.wolfsburg Đe si legendo. Poselami Đeku kad se čuješ s njim. Zvaćemo te na Đekinu oproštajnu na evropskoj Grbavici, taman za 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
forzza dzeko