Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman za Miretove slobodnjake ala Juninho.
imam prijedlog za na naziv lopte.. ZMAJULANI...
pa ligu prvaka i igraju s njom, samo je malo drugacije obojena :D
Jabulani je najgora lopta ikad proizvedena,i vidjeli smo na SP koliko su golmani imali problema s tom loptom.....ako imas loptu koja je dobra,sta imas proizvodit neke nove i komplikovat....stavi loptu sto igraju s njom ligu prvaka i zdravo
što jedu g.ov.na s ovim loptama
Svi imaju potpuno pravo sa svojim novcem raditi sto zele ili sto misle da trebaju, svidjalo se ili ne to tebi, meni ili bilo kome.
Kad je Roberto Carlos rokne....onda je brža xD
brate iskompleksiran si... ne zamaraj se drugima,gledaj sebe (ako nisu oni zaradili za trenerke,zaradili su im ocevi)... jedino da mozda nece pare bacati, paliti,spavati na njima ili cak DATI TEBI ILI MENI PA DA MI ONDA FINO KUPIMO TU TRENERKU I ODEMO NA UTAKMICU...... dajte ljudi malo se u ozbiljite i prestanite sa ovakvom djecijom pricom.... P.S.svi oni koji ne zele svojoj djeci davati i ostaviti pare....JA se javljam da daju meni :)
zasto jednostavno ne naaprave obicnu loptu, kojom je se igralo prije 20-30 godina. ako je valjala tada zasto ne bi i sada.
Cista budalastina, dajte normalne, kozne lopte iz 60 tih, kakva je ovo nadolazeca budalastina???
\'ta ce oni ba...skrpit ce istu ovakvu samo sa tanjim i jacim koncem i lafo laksa brza, mani te price...Pele igro sa loptom od 3 kile i hiiiiiljadu golova dao ni manje ni vise...ENDE
ja bi volio kad bi se zvala džekulani
Alaa brate .. najbolja je ona Tricolore sa Svj. prv 98. , kad su zidane i carlos mogli igrati s njom mogu i ostali, a ne ovako neke varijacije u loptama, najbolje je da uzmu Nike Seitiro s kojom se igra Eng. Span. i Italijaska liga, lopta je super.
\"Napravit ćemo loptu koja će svakako biti brža i najmanje jednako nepredvidljiva kao što je bio Jabulani.\" čekaj malo, zar u fudbalu nije fazon dati golmanu go zahvaljujući svojoj vještini a ne zbog nepredvidljivosti lopte???
i sto mrzim ovu stoku sto unlajka moj prijasnji komentar jer misle da je Adidas stvarrno kul.... zbog takve izglobalizirane balavurdije 90posto je gladnih, dok se oni sepure u adidas trenerkama od 140 maraka ko onaj premijer na stad de fransu takvi sebi u zivotu nisu zaradili ni 5 maraka
MOram kupiti veći Televizor, da upratim utakmicu.