Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a belgija ko nešto spektakularno? ako ćemo tako, NEKO je ELIMINISAO BELGIJSKI GENK, a neko je primio petaka na brzaka od HAPOELA!
ma samo dolazitee, pa cemo probratii :)
skretnicari, zabavite se vijestima vezanim za FK Pruga....
PS. Ko ne vjeruje, dokaz: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/110708095/komentari#komentari NITI JEDNOG\' (NEGATIVNOG) KOMENTARA OD BORDO FAN-a NA OVU VIJEST, OSIM JEDNOG, ALI JE TAJ ITEKAKO KONSTRUKTIVAN I DOBRONAMJERAN! PS2. MA GDJE GOD BILI, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!
Srce ko\' planina a duša u radosti kada divim puste iskompleksirane zohare koji jedva cekaju novu vijest o FK GIGANTU i koji na istu vise komentarišu i raspravljaju nego na onu o sopstvenome klubu! Ah, meraka! ;)
a neko primio petaka od basela i besiktasa i to na kosevu :D
a sta je vama uspijeh ? hvaliti se necim od prije 20, 30 godina sto ste biliii u polufinaluu kupa uefa, pa bolan poslije 95 niste kako treba vidjeli evrope...
Bravo Adi, bravo Edi, good luck :)
Horde zlahahahahahhahahahah Horde zlahahahahahahhahahahaha !
Dino Hamzic ! ! !
@13 daj ba vama je najveci uspjeh sto ste nekog eliminisali u nekom pretkolu... dođi ti fino do polufinala pa se kurči
hahahaha sto se glabate sarajlice,da su valjali davno bi bh ligu napustili...ovaj golman je kao i dobar,a onaj peder sto je u selju otisao hahahaha prica za sebe :)
neko dovodi iz belgije neko iz travnika ;)
ŠTRUMFOVI J.E.B.O. LI VAM ŠIPTAR BITIĆI MAJKU SMRDLJIVU HIZVOLJTE BUHTLJA KOKA KOLJA
jao ne mozes vjerovati kakav nam saban dolazi, da mu nije starog taj nikad ne bi dobio priliku braniti u Celiku a dalje ni u ostalim navedenim klubovima. Sjecam ga se jos dok je bio u Zelji, trenirao sa mojim drugom i gledao ga na pomocnom kod autopraonice, primio gol sa gola na gol. Taman kad pomislim da mozda uprava radi nesto, dovedu nam ovog antitelenta i zgade mi sve. Kad on brani onda sam mogao i ja postati golman sa svojih 176 cm i bez imalo talenta.. ako nista volim vise klub nego sto ce ga on ikad voljeti.
@GlabGlab A da mi glabas malo virslu ? ha ? znam da ti je to omiljeno...