Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za tekst. Otkad ste promijenili ovaj izgled, izgleda da ste promjenili i urednike.
Dvadesetpeti decembar je uzet od strane kršćana katolika kao datum rođenja Isusa, ali se porijeklo ovog datuma može povezati sa rođendanom hinduističkog boga Krišne i grčkog boga svjetlosti Mitre. Ovo đavolsko slavlje je duboko ukorijenjena praksa širka (mnogoboštva), grijeha koji Allah neće nikada oprostiti.
kako su smrdljivi četnici pustili ovakve debile da prežive- osuneceni balija...hahahaha koji si ti idiot i kako ti je ova ispod rekla, ako tvog bogića to zanima onda je i on idiot...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uzivao sam citajuci ovaj tekst. Svaka cast, treba vam vise ovoga
Stand up for the Special One!
Reklama za NIkon i Canon
Tekst boli glava svaka čast ☺
Moj Jose!!! Primi moje saucesce.. Toliko si me nasuko na kladionici ovih dana Haram ti svaka marka bila!!
Murinho je jedna trabunjara koja nezna podnijeti poraz , pa krivi sudce i one momke sto skupljaju lopte.! Ferguson , Guardiola , Ancheloti , Wenger to su prije svega gospoda i znaju se ponasati tako
klosar naduvani
da se covjek zapita ste se desilo sa sampionskom ekipom, za samo 7 mjeseci.. nikada gora igra, nedisciplina, rastjerivanje ljekara, i ono sto je otjeralo morinha je otvoreno kritikovanja igraca, i prebacivanje sve krivice na njih,, bojkot je prava rijec,razloga kriminalnih igara chelsea..
Jbg buraz, sad ćeš dobiti novih 100 miliona od nekog kluba čiji su vlasnici Arapi
Zasto su Nikoni ispred Canona gledaj ovaj novinar utakmice 😂😂
Otpremnina mu je milion funti mjesečno u periodu od maksimalno 10 mjeseci ukoliko tokom njega bude bez posla. Klix opet neinformisan.
Cini ko Susic. Ja ne idem odavde dok me ne bukvalno ne otjerate. BiH repka plus Evian?
40 miliona funti otpremnine---ma idite vi u p. m.
@lik5 opet je to bolesno previše---jebote loptanje
djilkan