Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
sad te moze miralem nauciti bosanskoj himni,pa i ti ademe na utakmici da otpjevas himnu ;)
Nije još ovo dogovoreno. Čeka se da Lamela potpiše za Tottenham, ako to bude biti će i ovo. Ovo je na čekanju.
ROMA je danas prihvatila ponudu za Lamelu od 35 mil eura. U roku od 48 sati biti će sve gotovo. Dakle Adem dolazi na olimpico.
al sto mamići mole amara osima da ih vodi to niko ne prica evo na dnevnik.hr
jedn se zove mak e sad drugi neznam uglavnom nek mu je sretno da i ostane ako bogda
NEVEZANO ZA TEMU : Onaj mali Varešanović (pošto nisam citao text samo prezime ) što ide u Farsin kamp jel MIRZIN ILI JE HARIJEV ili mu oni dođu neki rođaci !?
Mirzin sin :)
Haj ti nama otpjevaj je'nu himnu?! Haj bilo koju... koju znaš...
HAHAHAHHAA
Bitno je da nece da pjeva onu Srpsku, ostalo nije toliko ni bitno....svaka njemu cast !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)