Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali je ipak na kraju Cibalija poslala najjacu ponudu
kralj si !!!! :) ama ja sve kontam da ga je neko zamjenio s Snajderom ili nekim malo jačim igračem :)
izgleda da u interu neko gleda kasete :)
Pa zar jos moramo o ovom antitalentu citati. Kao Inter nema 5 miliona pa ce Bazel da pretekne Inter,jao kako lazete majko draga. Jedina je istina da ga se Hajduk pod svaku cijenu zeli rijesiti,mole sve redom samo da ga ne gledaju.
Pratite nas kladionicarski blog,svaki mjesec siguran profit http://kwazimodotipovi.blogspot.com/
Zar je već brže raskinuo usmeni dogovor sa Interom? Nije dovoljno dobar ni za Hajdukove klupe i to je razlog što hoce da ga se riješe što prije. Kakva Češka ili Turska druga liga, to je prejako za njega. Neće ni u Hajduku imati šanse da igra na proljeće. Tip apsolutno nema talenta za fudbal i ovoje zadnja šansa da ga utrpaju negdje.
Ima momak dva-tri pasosa i nigdje ni minute ne odigra za mladu reprezentaciju.A kod nas odmah u Brazil,prvotimac Amidzin.
bice na kraju se nisu mogli dogovoriti... http://hrkljus.com/humor/haha-mr-bean-football/
mozda ima neki klub "Milano" iz Zavidovica......
jel ta cini mi se blizu magistralnog puta? il barem ima reklama na putu???:)
Ruku na srce. ...za naše igrače su uvijek zainteresovani,,,al se na kraju slabo prodaju
ha,ha,ha,ha,ha... majko mila.. mi i nasi transferi... ko na stocnoj pijaci. hebo te, ko da je tino mesi pa stizu ponude i otpadaju kupci zbog visoke cijene... jutros sam ustao skroz nadrndan ali ova "vijest" mi je popravila dan 100%
inter pa milan sledeci je juve garant
Šteta, a napredovao bi mnogo.
Nema drug od njega nista,nakarada od igraca. Vjeruj mi da ce i u Hajduku sve cesce sjediti na klupi ako Gotal i Milevski ostanu.On kad nije mlad mogao u Belgiji naci neki klub nece ni sad,pa njega su i u Hajduk em za dzaba em preko stele doveli.Pogledaj mu statistiku,cak i za jedan HNL jadna i oskudna
Dosta sa supljom pricom samo bacate prasinu u oci ....Osniva Safet klub u Zavidovicima pa neka ga vodi ....
Sutra man.utd pa onda Bayern.. I na kraju otici ce u cesku.
Ceska bi mu uspjeh bila. Gencenbirgli mu je destinacija.
joj dodio mi je. Na kraju ce otici u neki turski klub.
Ma i to tesko druze, i tamo sad paze sta kupuju.
How yes no