Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seo može samo u bolji klub od Šalkea, a Milan to trenutno nije
I on sada ulazi u rotaciju sa Dzekom, Pjanicem, Lulicem i Begovicem :)) Ima da citamo o transferima svaki dan tamo do kraja Januara :D
pocelo je pocelo
Ovaj put nisu izmislili.Istina je da je Tutto mercato pisao o ovome. A cim ne navedu izvor vijesti znaj da su izmislili... Milanu treba lijevi bek ali sumnjam da ce da plate kolasinca jer su galiani i berlusconi trenutno najvece skrtice u svijetu fudbala..
Ne idi ne idi to je odron od klubaaaa
odakle ova informacija? covjek je imao tesku povredu a satro se neki veliki timovi interesuju ...
"uvijek zanimljiv VODEĆIM EVROPSKIM KLUBOVIMA".. Klix ostao u 2007. godini, Schalke ušao među 16 najboljih klubova Evrope (zajedno sa još 3 njemačka kluba), dok se Milan u mrtvoj Serie A bori za 7. mjesto..
Sejooo je ubica
nek se prvo stabilizuje u Schalke-u pa onda dalje...bit ce sad tesko poslje promjene.
Glasajte za Mirzu za all star utakmicu
SABAHAJRULA...
Jeste'l poceli?